nieuws | over de WSG | archief | contact | achtergrond


De landelijke Werkgroep Stedelijk Grondwater is een onafhankelijk forum voor uitwisseling van kennis op dat gebied.

De Werkgroep Stedelijk Grondwater, die inmiddels al meer dan twee decennia bestaat, organiseert 3 middagbijeenkomsten per jaar, met wisselende onderwerpen op het gebied van stedelijk grondwater. Daarbij staat de concrete praktijk in het middelpunt. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er 3 4 sprekers die hun ervaring delen over het betreffende onderwerp. Eenmaal per jaar wordt zo mogelijk ook een excursie georganiseerd. Iedereen met belangstelling voor stedelijk grondwater is welkom. Uitwisseling van kennis staat voorop.

Op de bijeenkomsten is daarom altijd ruim gelegenheid voor vragen en discussie. Na de presentaties kan er met een hapje en drankje verder informeel nagepraat worden. Onderwerpen die de afgelopen periode aan bod zijn gekomen zijn bijvoorbeeld:

Wij nodigen u graag uit om een keer aanwezig te zijn op een van onze bijeenkomsten. Wanneer u een e-mail met uw gegevens stuurt naar: werkgroepstedelijkgrondwater@gmail.com wordt u op de hoogte gehouden over onze bijeenkomsten. Hopelijk binnenkort tot ziens.